Dit is nu open

SPAR university UU

11:00 - 21:00

SPAR university HU

Gesloten.

SPAR university VU

Gesloten.

SPAR university HvA

Gesloten.

SPAR university EUR

11:00 - 21:00

SPAR university RU

Gesloten.

SPAR university TU Delft

10:00 - 22:00

SPAR university TUe-Luna

11:00 - 21:00

SPAR university HUB

Gesloten.

SPAR university KBG

-
  • Vriendendag

SPAR university Vriendendag;
Class of 2019!

Nog even voordat iedereen met vakantie gaat.. mooi moment om je een laatste keer terug te laten keren in de collegezaal. Op 18 juni van 14:00 tot 17:00 uur ben jij uitgenodigd voor onze jaarlijkse ‘Vriendendag’. We verzamelen voor onze winkel op het Erasmus Universiteitsterrein (Burgemeester Oudlaan 50). De inloop en ontvangst is van 13:45 tot 14:15. Om 14:15 lopen we samen naar de collegezaal (zaal CT-6,Thiel gebouw). Het programma zal om 14:30 van start gaan. Het afgelopen jaar hebben we veel mooie samenwerkingen opgezet en voortgezet en dat willen we graag zo doorzetten. Daar willen we bij stilstaan en ook op doorpakken, door jullie verder mee te nemen in onze wereld en gedachtengoed.

Kaj Morel, lector New Marketing bij Avans Hogeschool en eigenaar van de Zaak van de Betekenis zal je meenemen in het principe van betekenisvol ondernemen. Hoe bereik je de consument op een “non”-traditionele manier?

Tijdens deze dag zullen ook studenten aansluiten.. we gaan namelijk een panel houden, zodat jullie ‘de doelgroep’ het hemd van het lijf kunnen vragen. Naast hun deelname in het panel zullen jullie ook een kennismaking hebben met de Green Office van de EUR. Én zelf nemen we natuurlijk ook deel, om onze roze bril op jullie vragen te werpen. We sluiten af met een drankje in de studentenkroeg in de Smitse rond 16:30 – 16:45.

Een inspirerende dag vol interactie en genoeg stof om over na te denken!

Handig om te weten:

  • aanmelden voor de Vriendendag kan t/m woensdag 12 juni
  • we verzorgen een bakje koffie vooraf en een tussendoortje. We sluiten de dag mooi af met een borrel. Je zult in ieder geval niks te kort
  • neem een (trade) marketingcollega mee die ons ook moet leren kennen,
     stuur hem/haar dan deze link.

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Verzamelen voor SPAR university EUR op het Erasmus Universiteit campus. We zullen vanuit daar naar collegezaal CT-6 gaan in het Thielgebouw.

Auto

Erasmus Plaza parking,
ingang aan zowel de Burgemeester Oudlaan als De Kralingse Zoom.

Auto

Kom je met het OV kijk dan op 9292.nl – snelste en makkelijkste optie is via metrostation Kralingse Zoom of tramhalte Burgemeester Oudlaan. Vanuit hier is het op een steenworp afstand lopen naar het terrein.

Wanneer is het?

Op dinsdag 18 juni van 14:00 tot 17:00 uur
Je bent welkom vanaf 13:45.

Aanmelden

Schrijf je hieronder in door het aanmeldformulier in te vullen.

College mee?

Weet je nog een (trade) marketingcollega die ons ook moet leren kennen, stuur hem/haar dan deze link.

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+