Dit is nu open

SPAR university UU

08:00 - 20:00

SPAR university HU

08:00 - 18:00

SPAR university VU

08:00 - 18:00

SPAR university HvA

08:00 - 16:00

SPAR university EUR

Gesloten.

SPAR university RU

08:00 - 18:00

SPAR university TU Delft

08:00 - 20:00

SPAR university TUe-Luna

08:00 - 18:00

SPAR university HUB

08:00 - 16:00

betrokken
lef
open
eerlijk
duidelijk

Vacatures

Assistent Store manager SPAR u UU – Utrecht SPAR University UU Utrecht

Jij bent als team hero, zoals wij de functie van assistent store manager | bedrijfsleider | filiaalmanager noemen, 1 van de vaste gezichten in de winkel.  Jij geniet van dynamiek en draait je hand niet om voor een paar duizend klanten per dag in jouw winkel. Je helpt en adviseert klanten tijdens het winkelen en bij het afrekenproces. Ook ondersteun je de storemanager bij het aansturen, coachen en opleiden van het team. Bij afwezigheid van de storemanager neem jij zijn/haar taken moeiteloos over. Wil je al solliciteren…? Lees snel nog even de rest van de vacature!  

Medewerker versplein | broodafdeling | bakkerij SPAR u UU – Utrecht SPAR University UU Utrecht

Jij staat als medewerker versplein, zoals wij de functie van medewerker broodafdeling | bakkerij noemen, op de drukste én lekkerste afdeling van de winkel! Dagelijks maak jij klanten blij met jouw vers afgebakken, lekker uitziende, heerlijk ruikende en smakende producten.

PT medewerker versplein | broodafdeling | bakkerij SPAR U UU SPAR University UU Utrecht

Jij staat als medewerker versplein, zoals wij de functie van medewerker broodafdeling | bakkerij  noemen, op de drukste én lekkerste afdeling van de winkel! Dagelijks maak jij klanten blij met jouw vers afgebakken, lekker uitziende, heerlijk ruikende en smakende producten.

Studentenbijbaan SPAR university UU Utrecht SPAR University UU Utrecht

Je doet als studentmedewerker die wij allround medewerker noemen, allerlei verschillende werkzaamheden in een winkel die zich kenmerkt door grote hectiek en dynamiek. Van meedraaien op het kassaplein waar klanten afrekenen via self checkouts tot broodjes afbakken op het versplein en van vracht lossen tot vracht vullen. Dit alles op loopafstand van je studie en je krijgt wekelijks uitbetaald! Je werkt in een jong team in een studentikoze omgeving bij een organisatie die zich onderscheid door continue met innovatie bezig te zijn. Wil je al solliciteren…? Lees snel nog even de rest van de vacature!  

Stages en leerbanen SPAR U UU – Utrecht SPAR University UU Utrecht

SPAR university UU biedt stages voor BOL leerlingen en leerplekken voor BBL leerlingen op diverse niveaus. Wil jij weten of dit ook op jouw niveau het geval is? Klik dan snel verder.

Werken bij SPAR university UU Utrecht

Dat snappen wij maar al te goed, maar wij zijn natuurlijk ook niet helemaal objectief. Het universiteits- en/of hogeschoolterrein is een energieke en hectische omgeving met razend drukke pauzes, waar veelal studenten en medewerkers van verschillende universiteiten en hogescholen onze klanten zijn. Wij willen samen met onze teams alles doen voor de blije klant. Jij ook?

Leuk, solliciteren!

Vul het onderstaande formulier in om aan te geven in welke winkel je graag zou willen werken, laat ons weten op welke dagen en op welke tijdstippen je beschikbaar bent en voeg je cv erbij. Wij zullen je spoedig een reactie geven.

  • This field is obliged
    Alleen PDF & DOCX+ Uploaden

Download onze app!

Android: Ga naar Download
IOS: Ga naar Download
+